Znanje i iskustvo

Znanje, razumevanje i trud su najmoćnije postojeće tehnologije

Mi smo tim strastvenih inženjera i arhitekata koji rade zajedno kako bi pronašli rešenja izvan okvira.

Naš tim, više od 20 godina, radi sa kompanijama širom sveta na smanjenju troškova za energiju bez ulaganja velikog novca. Bez ugrožavanja kvaliteta ili sigurnosti proizvoda, bez smanjenja kvaliteta usluga.
Jednostavno je, samo traži svakodnevni rad kako bi se poboljšalo upravljanje energijom. Od najjednostavnijih rešenja do najkompleksnijih. Od malih prilagođavanja do velikih strategija.
Kako se prilagoditi novim vremenima i odgovoriti na nove zahteve? Kako smanjiti potrošnju bez ugrožavanja kvaliteta usluga ili proizvoda? Da li postoji potencijal za poboljšanje? Kako da znamo šta prvo da gledamo? Hoće li to koštati mnogo novca?

Dugogodišnja praksa nas je naučila i sada znamo da se energija može uštedeti na svakom uglu.

Ne zaboravljamo rečenicu jednog od naših klijenata sa početka saradnje:
“Znamo da bez ulaganja nema ušteda”!
Sada, pošto su uštedeli 3 miliona evra troškova za energiju kroz poboljšanje operativnih kontrola i imaju dugu listu još nerealizovanih mogućnosti za unapređenja, oni znaju da je moguće uštedeti i bez ulaganja! Samo treba drugačije upravljati energijom.

Na čelu tima nalazi se Dragomir Vasić, UNIDO sertifikovani ekspert za energetski menadžment. Dragomir poseduje iskustvo od preko 30 godina u oblasti energetske efikasnosti i veliki broj organizacija sa kojima je radio, kako u Srbiji tako i u inostranstvu.

Sa firmom GEN EUROPE neprestano sarađujemo i izmenjujemo iskustva. Zajedno radimo na svakom problemu. O nama najbolje govore klijenti sa kojima smo radili ili koji su slušali naše obuke.